Nederland slimmer maken

Een leven lang ontwikkelen is ons motto, en we zijn ervan overtuigd dat de juiste ontwikkeling niet alleen goed is voor individuele medewerkers; ook als werkgever plukt je daar de vruchten van.

Om te kunnen leren moet je weten wat er te kiezen is en hoe je daarvan beter wordt. Dit wil EduMS met een standaard beter inzichtelijk maken. Diverse e-commerce platformen ontfermen zich om doelgericht leerinterventies aan te bieden. Echter wat je ook wilt is een super snelle afhandeling van orders zonder manuele interventies.

Transparant

Transparant werken is voor ons de norm. Dat uit zich in

  • Openbaar delen van onze API standaarden
  • Middels openbare video’s uitleg geven hoe EduMS werkt
  • Communicatie naar opleiders open te doen
  • Opleiders inzage te geven waar hun aanbod wordt verkocht en hoe vaak etc.

Efficient

Efficiënt werken betekent doelmatig werken. Op zo’n manier werken dat het zo min mogelijk tijd, inspanning en middelen kost en de taak zo praktisch en zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Zoveel mogelijk taken goed afronden.

Voordeel daarvan is

  • Je bent op tijd klaar met je werk. Door slim te organiseren heb je in no time al die 200 orders  verwerkt en kan je dat lekker van je to do lijst afvinken.
  • Hogere productiviteit. Vaak, omdat je ook bepaalde routines creëert of werkzaamheden samenvoegt, kan je veel meer werk verzetten in minder tijd.
  • Tijdsbesparing. Efficiënt werken kan je veel tijd besparen door routinematig te werken, het automatiseren van taken. Hierdoor kan je nóg meer taken oppakken.

Relevant

Relevant is datgene wat belangrijk is. Relevant betekent hetzelfde als essentieel.

Dat betekent dat we alleen maar dingen doen die de markt en de afnemer vragen. Niet klantspecifiek, maar wel generiek waarbij de hele markt geholpen is.