Abonnement op datastromen

EduMS is de gouden standaard die jou in staat stelt om toegang te krijgen tot meer dan 60.000 leerinterventies van ruim 600 aanbieders. Toegang kan worden verleend binnen een week, na afsluiting van een abonnement.

API

De techniek die we gebruiken om data snel te kunnen delen is door middel van API.

  • API Portfoliomanagement
  • API Assortimentmanagement
  • API Ordermanagement
  • API leerhistorie
  • Webhooks

Met meer dan 20 jaar ervaring is er zorgvuldig gekeken naar een uniform format die voor alle leerinterventies in te zetten is. Een afnemer van deze data zal direct een rijke dataset hebben zodat de applicatie & website snel live kan gaan.

(inter)nationaal & robuust & schaalbaar

Kies je voor EduMS dan heb je een robuste en schaalbare oplossing gekozen. De betrouwbaarheid is hoog en de verwerkingssnelheid gaat in miliseconden. Daarnaast zorgt het ervoor dat opleiders die nog niet digitaal onderlegd zijn ook de mogelijkheid hebben om eenvoudig hun data handmatig toe te voegen.

Doel van EduMS is dat iedereen focus kan houden op hetgeen ze het liefst doen. Jij als receller wilt zo goed mogelijk leerintereventies aan de man brengen en verkopen en de opleider wil zo veel mogelijk opleidingen geven, zonder tijd kwijt te zijn aan allemaal administratieve rompslomp. EduMS draagt aan beide doelstellingen bij.

Elke week beter..

We denken nooit dat we er al zijn, elke week werken we met een grote groep developers aan het verbeteren van de functionaliteiten van EduMS. Daarbij nemen we uiteraard ook afscheid van features als deze niet meer dagelijks gebruikt worden. Alles bekijken we vanuit de 3 kernwaarden: Transparant, Relevant en Efficiënt.

EduMS versus Edudex

Verschil tussen de betaande standaarden
Kenmerken: Edudex EduMS
Gestandadiseerd toevoegen leeraanbod Edudex
EduMS
Klantspecifiek toevoegen van leeraanbod Edudex
EduMS
Overzicht in actueel klantaanbod Edudex
EduMS
Gestandadiseerd ordermanagement Edudex
EduMS
Automatisch assortimentmanagement Edudex
EduMS
Fee berekeningen laten toepassen op een order Edudex
EduMS
AVG proof leerhistorie verwerken Edudex
EduMS
Aanbieden van een zoek-index. Edudex
EduMS

Heb je nog vragen over onze diensten?

Plan direct een gesprek in waarin we je graag meenemen in de mogelijkheden van EduMS.

Boek een demo